Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Berposing di tepi dorm...Sempat lagi tuh...
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Berposing tepi dorm



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Tuesday, 15-May-2007 08:48
5 hari ber "BTN" di Ulu Sepri, Rembau, NS


First time sampai di pintu utama BTN Ulu Sepri memang mendebarkan... Saat itu, macam-macam yang bermain di fikiran...kena torture ke aku ni? kena brainwash ke ni? dan macam-macam lagi perasaan yang sukar untuk dimengertikan... Kenapa aku perlu berada di sini? Kenapa? dan kenapa? :head_to_head:

Tapi, bila step-out dari kereta dan mendaftarkan diri di tempat pendaftaran... perasaan yang mendebarkan itu tiba-tiba hilang begitu sahaja... Pegawai-pegawai yang menggelarkan diri mereka Pak Amdan, Pak Brahim, dan cik Bibi menyambut kami bertiga dengan senyuman... tapi timbul pulak prasangka...senyuman ni pasti untuk hari ni saje... esok pasti kena brainwash :sick:

Tapi jangkaan aku benar-benar meleset...it's totally different...! Hari pertama dan kedua penuh dengan ceramah-ceramah yang bermaklumat... penuh dengan informasi... gaya penceramah yang best dan pandai membuat jenaka membuatkan kami sebagai peserta tidak bosan... :->

Kami digelar sebagai peserta kenegaraan luar negara, aku pun kurang arif dengan term tu, tapi mungkin relevan dengan kami yang akan melanjutkan pelajaran ke luar negeri... So, I think that reason make sense to me... :idea:

Hari ke-3 dan ke-4 dipenuhi dengan LDK...waktu ni memang memenatkan... terpaksa rush ke hulu ke hilir...meletihkan... tapi kami semua enjoy dengan keadaan ini...

sebelah petang pula, kami beriadah dan ada suatu petang kami membuat flying fox. Macam-macam aksi...happening betul...! syok giler buat flying fox ni :horay:

Dan hari yang terakhir, selepas selesai exam, kami semua berkumpul untuk kembara...sangat seronok waktu ni...

Last day memang excited, sebab pikir nak balik umah...! hehehe... tapi dalam masa yang sama sedih sebab dah rasa rapat dengan kawan-kawan...

Anyway...mungkin aku akan jumpa juga kawan-kawan se "BTN" ni di sana... :->

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.